Da svi budu jedno kao što si ti, Oče, u meni, i ja u tebi, neka i oni u nama budu... (Iv 17,21)

Zajedno donosimo promjenu!

 Rečeno je da “svatko od nas može učiniti razliku, ali zajedno možemo donijeti promjenu”. Kada pogledamo na proteklo ljeto, možemo vidjeti kako je Bog popunio kampove mnogim kamperima, a neki od njih mogli su biti tamo upravo zbog toga što ste Vi bili spremni darežljivo dati i tako pomoći donijeti promjenu.

Na kampovima u DPB kući ulažemo u živote djece i mladih kako bismo im pomogli u rastu i otkrivanju novih stvari o Božjem stvorenju, društvu i sebi samima, te kako bi se razvili u odgovorne Kristove sljedbenike koji će se spremno suočiti s izazovima čuvanja i brige za svoju zajednicu i prirodni svijet, te ujedno i uživati u istome.

Ovo je citat mame čija kćer je ove godine bila na kampu u DPB Kući. “Ono što se jako na djetetu primijeti kad se vrati s DPB kampa je način na koji se ponaša i o čemu razgovara. Svakako se vidio utjecaj okruženja gdje se nije koristilo rječnikom kao na ulici i blagosti voditelja koji su bili puni strpljenja kod odgovaranja na aktualna, ali i životna pitanja. Moja kći i danas pamti i spominje dragu voditeljicu svoje grupe s osmijehom na licu. Svakako ću svoju djecu ponovno slati na kampove s punim povjerenjem i radošću.

Postoje mnoga djeca koja si ne mogu priuštiti odlazak na kamp i zbog toga organiziramo naš godišnji događaj “Zajedno do vrha” (Together to the Top), kako bismo prikupili donacije za djecu i mlade u potrebi i tako im omogućili dolazak na ljetni kamp.

I Vi nam možete pomoći pri postizanju ovog cilja tako da donirate, odnosno sponzorirate sudionike, ili pak da nam se pridružite na ovom događaju koji će se ove godine odvijati na dva mjesta, u Zagrebu i po prvi puta u Zadru.

ZAGREB
DATUM: 9. prosinca 2016. (petak)
VRIJEME: 18:00 – 20:00
MJESTO: Penjačka dvorana Fothia (Škorpikova ulica 11)
SPORT: penjanje
ZADAR
DATUM: 10. prosinca 2016. (subota)
VRIJEME: 14:00 – 16:00
MJESTO: Sportski centar Višnjik
SPORTOVI: bicikliranje, rolanje, trčanje, hodanje
Hvala Vam što ste s nama u molitvi, što donirate i sudjelujete u našoj godišnjoj akciji prikupljanja sredstava za kampere!
Ako želite sponzorirati određenog sudionika događaja “Zajedno do vrha”, molimo Vas da nam kažete njegovo/njezino ime.

Ostale teme

Aktualnosti, Vijesti

Nova snaga – Krštenje u Baptističkoj crkvi Zagreb

Aktualnosti, Vijesti

Održana redovna sjednica Skupštine PEV-a

Aktualnosti, Vijesti

Zajedničko bogoslužje vjernika Crkve Božje vinkovačkog i vukovarskog kraja

Aktualnosti, Vijesti

Održana skupština Evanđeoskog teološkog društva i okrugli stol “Identitet evanđeoskih kršćana”

Aktualnosti, Vijesti

Obilježeno 10 godina djelovanja Centra biblijskih istraživanja

Aktualnosti, Vijesti

Predstavljena knjiga „Uvod u život i misao Johna Wesleya“, Timothy J. Crutcher