Da svi budu jedno kao što si ti, Oče, u meni, i ja u tebi, neka i oni u nama budu... (Iv 17,21)

Turneja Dona Axsoma – „Dolina blagoslova“

(Foto – Turneja Dona Axsoma – “Dolina blagoslova” – Tordinci)

U organizaciji Crkve Božje Vukovar i misije Kristove crkve u Vukovaru, od 11. do 15. rujna, Don Axsom je bio na glazbenoj turneji pod nazivom “Dolina blagoslova”. Ljubazni i susretljivi domaćini su bili Evanđeoska pentekostna crkva u Osijeku, Branko Erceg i skupina vjernika u Doboju, te zajednice vjernika Crkve Božje u Beogradu, Vinkovcima i Tordincima.

Don Axsom glazbenik je iz Južne Karoline (SAD), s gospel i country glazbom nastupa u crkvama, školama, dječjim ustanovama, domovima umirovljenika, bolnicama i festivalima diljem Južne Karoline. Također je nastupao u Ukrajini, Hrvatskoj, Srbiji te Bosni i Hercegovini. Dobitnik je nekoliko priznanja za glazbena postignuća.

U subotu, 14. rujna, glazbenik iz Južne Karoline nastupio je u vukovarskom hotelu Lav – na 32. po redu “Dolini blagoslova”.

Koncert Dona Axsoma u Evanđeoskoj pentekostnoj crkvi u Osijeku možete pogledati na:
http://www.youtube.com/watch?v=3-si0-0H74E&feature=c4-overview&list=UUp5oVBbd_AjPy4pgYCp6KQg

TV najavu (HTV, Duhovni izazovi) o gostovanju Dona Axsoma u “Dolini blagoslova” u Vukovaru, možete pogledati na: http://www.youtube.com/watch?v=BPmwE7xTKWw

U Doboju je Axsom nastupio u prostorijama Američkog kutka. Dao je intervju jednoj od televizija Bosne i Hercegovine, kao i novinaru Srne.

U Beogradu je nastupio u kafiću knjižare GLASNIK.

Njegove mirotvorne pjesme posvećene Vukovaru i Dolini blagoslova emitirane su na Hrvatskom radiju Vukovar i radiju Dunav (Vukovar) kao i na nekim drugim radijskim postajama. Možete ih poslušati na YouTube-u:

DON AXSOM: DOLINA BLAGOSLOVA, pjesma posvećena Vukovaru (trajanje 4:36) http://www.youtube.com/watch?v=Qj29q_aQoQk&feature=youtu.be

DON AXSOM: WHERE THE ANGEL SINGS, pjesma posvećena Dolini blagoslova (trajanje: 3:08) http://www.youtube.com/watch?v=JDfROiVGBuY&feature=youtu.be

 

Ostale teme

Aktualnosti, Vijesti

Nova snaga – Krštenje u Baptističkoj crkvi Zagreb

Aktualnosti, Vijesti

Održana redovna sjednica Skupštine PEV-a

Aktualnosti, Vijesti

Zajedničko bogoslužje vjernika Crkve Božje vinkovačkog i vukovarskog kraja

Aktualnosti, Vijesti

Održana skupština Evanđeoskog teološkog društva i okrugli stol “Identitet evanđeoskih kršćana”

Aktualnosti, Vijesti

Obilježeno 10 godina djelovanja Centra biblijskih istraživanja

Aktualnosti, Vijesti

Predstavljena knjiga „Uvod u život i misao Johna Wesleya“, Timothy J. Crutcher