Da svi budu jedno kao što si ti, Oče, u meni, i ja u tebi, neka i oni u nama budu... (Iv 17,21)

Prvi zimski Champs Camp

U organizaciji Biblijskog instituta i uz pomoć volontera iz Kristovih crkvi, Evanđeoske pentekostne crkve i Baptističke crkve, održan je prvi zimski Champs Camp u Kristovoj crkvi Zagreb, Kušlanova 21, od 9. do 10. siječnja 2015. Na kampu je sudjelovalo dvadesetero djece.

Tijekom kampa, djeca su imala priliku slušati i razgovarati o biblijskim pričama, imati kreativne radionice, pjevati dječje pjesme na engleskom i hrvatskom jeziku, igrati razne igre i puno se zabavljati. Tema zimskog kampa je bila “Ljubav može odlediti ledeno srce”. Koristile su se biblijske priče o izgubljenom sinu i milosrdnom Samarijancu.

U kampu su sudjelovala djeca od šest do dvanaest godina. Također je sudjelovalo nekoliko volontera mlađih od 18 godina koji su s puno ljubavi i radosti pomagali i družili se s djecom. Zbog nedostatka snijega, predviđeno sanjkanje se zamijenilo s grupnim igrama na obližnjem školskom igralištu.

Zahvaljujući predanim volonterima i dobro osmišljenom programu, zimski Champs Camp je uspješno proveden. Zahvaljujemo svima koji su nas podržali svojim nesebičnim služenjem i molitvama. Velika je radost raditi i igrati se s djecom, te na kraju dana promatrati njihova nasmijana lica. Zahvalni smo Bogu na ovoj prilici služenja malenima.

U planu je sljedeći Champs Camp u lipnju nakon završetka škole, na dvije lokacije u Maksimiru i na Jarunu. Radujemo se ponovnom susretu.

Ostale teme

Aktualnosti, Vijesti

Nova snaga – Krštenje u Baptističkoj crkvi Zagreb

Aktualnosti, Vijesti

Održana redovna sjednica Skupštine PEV-a

Aktualnosti, Vijesti

Zajedničko bogoslužje vjernika Crkve Božje vinkovačkog i vukovarskog kraja

Aktualnosti, Vijesti

Održana skupština Evanđeoskog teološkog društva i okrugli stol “Identitet evanđeoskih kršćana”

Aktualnosti, Vijesti

Obilježeno 10 godina djelovanja Centra biblijskih istraživanja

Aktualnosti, Vijesti

Predstavljena knjiga „Uvod u život i misao Johna Wesleya“, Timothy J. Crutcher