Da svi budu jedno kao što si ti, Oče, u meni, i ja u tebi, neka i oni u nama budu... (Iv 17,21)

Posvećen molitveni dom Kristove crkve u Varaždinu

Varaždin , 24. rujna 2016. – U subotu je u Varaždinu posvećen novi molitveni dom Kristove Crkve. Nazočno je bilo više od 150 prijatelja i vjernika uključujući predstavnike raznih Crkava iz Republike Hrvatske.

Kristova Crkva djeluje u Varaždinu 15-ak godina, a nova se zgrada nalazi u ulici Vilka Novaka 48f, preko puta Carine. Skupu su pribivali Josip Mrzljak, biskup varaždinski, Giorgio Grlj – predsjednik PEV-a i predsjednik skupštine Baptističkih Crkava u RH, dr. Dragutin Matak – prodekan Adventističkog teološkog učilišta i bivši predsjednik Kršćanske adventističke Crkve u RH, dr. Tom Sibley – dekan Biblijskog Instituta u Zagrebu, David Kovačević – đakon Crkve Božje u RH, te mnogi drugi.

Nakon prigodnog programa te blagoslova predstavnika Crkava organiziran je domjenak za sve prisutne gdje se ostalo u zajedništvu do kasnih sati. img_6213

Ranije tog dana održana je promocija Biblije na susretu katoličkih vjeroučitelja. Prisutnima su se obratili biskup Josip Mrzak, Jura Lazar kao izvršni direktor misije Hrvatska za Krista te Jaroslav Marcin predstavnik Istočno-europske misije.

Služba Kristove Crkve ‘Hrvatska za Krista’ (Croatia for Christ)  je u saradnji s Istočno-Europskom misijom Kristovih Crkava i varaždinskom biskupijom, na čelu s biskupom Josipom Mrzljakom, donirala 17.000 Biblija za djecu svim učenicima koji pohađaju vjeronauk od 1. do 4. razreda osnovnih škola na području cijele Varaždinske biskupije. Biblije će narednih dana biti podijeljene djeci.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ostale teme

Aktualnosti, Vijesti

Nova snaga – Krštenje u Baptističkoj crkvi Zagreb

Aktualnosti, Vijesti

Održana redovna sjednica Skupštine PEV-a

Aktualnosti, Vijesti

Zajedničko bogoslužje vjernika Crkve Božje vinkovačkog i vukovarskog kraja

Aktualnosti, Vijesti

Održana skupština Evanđeoskog teološkog društva i okrugli stol “Identitet evanđeoskih kršćana”

Aktualnosti, Vijesti

Obilježeno 10 godina djelovanja Centra biblijskih istraživanja

Aktualnosti, Vijesti

Predstavljena knjiga „Uvod u život i misao Johna Wesleya“, Timothy J. Crutcher