Da svi budu jedno kao što si ti, Oče, u meni, i ja u tebi, neka i oni u nama budu... (Iv 17,21)

Planine i doline Dona Axsoma


Upravo je izišao najnoviji CD/DVD Dona Axsoma u vlastitom izdanju, pod nazivom: „Planine i Doline“. To je njegov četvrti CD, ovaj puta u kombinaciji i s DVD-om. Na CD-u su predstavljene njegove novije pjesme poput „Nitko nije bolji od Njega“ i „Svatko treba mali poticaj“. DVD sadrži dokumentarni film Oliviera Tomečeka o Donu Axsomu, snimljen u prigodi njegovog šestog nastupa na Dolini blagoslova u Vukovaru.

TRAILER možete pogledati na: http://youtu.be/fyZcW-CdljI

Glazbenik govori o tome kako je dobar dio života zapostavio svoju mladenačku ljubav: gitaru i skladanje glazbe. No, susret s “Dolinom blagoslova” vratio ga je natrag u glazbeno stvaralaštvo i donekle mu nadoknadio izgubljene snove.  Film donosi i poticaj da ne treba odustati od toga da se čine male stvari jer mogu biti niti koje povezuju velika djela.

Nakon Varaždina i Zagreba, Don Axsom će nastupiti u Vukovaru, u subotu, 12. rujna u dvorani hotela Lav. U sklopu turneje „Dolina blagoslova“ nastupit će još i u Petrovcima (Grko-katolička crkva) i Zemunu (Franjevačka crkva). Posjetitelji će dobiti CD/DVD „Planine i Doline“ kao osobni dar ovog glazbenika iz Južne Karoline, SAD.

Podsjetimo da je pjesmu „Let It Be – Dolina blagoslova“, mirotvornog karaktera, posvetio Vukovaru. Video spot ove pjesme prikazan je i na nacionalnoj televiziji (Duhovni izazovi HRT1). U sklopu turneje “Dolina blagoslova” u protekle je dvije godine nastupio u više mjesta u državama regije: Ljubljana, Doboj, Domaljevac, Sremski Karlovci, Beograd – u različitim kršćanskim crkvama.

Više na: www.dolina-blagoslova.com  

Pripremili: Vladimir Pšenko i Robert Bogešić

Axsom 3  Axsom 2

Ostale teme

Aktualnosti, Vijesti

Nova snaga – Krštenje u Baptističkoj crkvi Zagreb

Aktualnosti, Vijesti

Održana redovna sjednica Skupštine PEV-a

Aktualnosti, Vijesti

Zajedničko bogoslužje vjernika Crkve Božje vinkovačkog i vukovarskog kraja

Aktualnosti, Vijesti

Održana skupština Evanđeoskog teološkog društva i okrugli stol “Identitet evanđeoskih kršćana”

Aktualnosti, Vijesti

Obilježeno 10 godina djelovanja Centra biblijskih istraživanja

Aktualnosti, Vijesti

Predstavljena knjiga „Uvod u život i misao Johna Wesleya“, Timothy J. Crutcher