Da svi budu jedno kao što si ti, Oče, u meni, i ja u tebi, neka i oni u nama budu... (Iv 17,21)

NAJAVA: Konferencija Srcokret 3; 31. listopada – 3. studenoga 2013.

Najava Konferencije Srcokret 3 koja se planira održati u Zagrebu.

SRCOKRET 3  –  “RAZOTKRIVANJE MATRICE”
Treća međunarodna konferencija za mlade
Zagreb  31. 10.  do  03. 11. 2013.

http://www.youtube.com/watch?v=xY-4apKE2UI

Dragi mladi, pastiri i svi Božji službenici,

Milost i mir od Boga, našeg Oca i Gospodina Isusa neka su s Vama u obilju.

Radost nam je javiti vam da će se od 31. 10. do 03. 11. 2013. u Zagrebu po treći put održati regionalni skup za mlade poznat pod nazivom Srcokret. Još se i danas čuju dobri odjeci o višestrukim plodovima koje je Gospodin učinio da rode u životima mladih ljudi koji su se okupili na Srcokretu 1 i 2.
Cilj nam je i dalje sustavno ulagati u mlade vjernike na način da im se služi kako bi se zajedno, u što većem broju okupili pred Gospodinom, te kako bi se u njihove živote sistematski implementirala Istina koja će ih oslobađati, osnaživati, ujedinjavati u Kristu i činiti ih boljim ljudima, kršćanima i slugama Božjim.
Srcokret 3 nosi naziv Razotkrivanje matrice. U duhovim ćemo se sferama baviti razotkrivanjem specifičnih načina na koji đavo pokušava zarobiti i umrežiti umove mladih ljudi, posebice vjernika, i tako oslabiti njihovu duhovnu snagu i zamagliti njihov duhovni vid. Sukladno tome, uz pomoć i vodstvo Svetog Duha, otkrivat ćemo specifične istine koje razaraju đavlove mreže (matrice). U tome će nam uz mnoštvo predanih kršćanskih volontera služiti duhovni službenici iz regije kao što su Karmelo Kresonja, Slavko i Sanja Hadžić, Jasmin Avdagić , Nebojša i Gordana Savić i drugi. Svim službenicima koji će služiti na Srcokretu 3 zajedničko je da imaju veliku strast za Gospodinom Isusom, Njegovim Kraljevstvom, Njegovom Crkvom, istinskim Kristolikim zajedništvom i polaganjem vlastitih života za kako bi generacija kršćana koja dolazi poslije njih bila bolja, duhovno uspješnija i razvijenija.

Stoga, ohrabrujemo sve mlade da se što prije prijave i dođu na Srcokret 3 kako bi zajedno s ostalim mladim vjernicima štovali Gospodina Isusa, te činili da svi zajedno urastamo u Njega koji je Glava svoga Tijela.

Sve pastire, službenike Crkvi i stariju braću i sestre pozivamo da učine sve što je u njihovoj moći kako bi ohrabrili mlade vjernike i pomogli im da dođu na Srcokret 3.

– Svi se sudionici trebaju prijaviti putem e-mail adrese srcokret3rm@gmail.com i to najkasnije do 25. 10. 2013. U prijavi treba navesti: ime i prezime, spol, starosna dob, mjesto prebivališta, naziv lokalne zajednice, veličina majice (S, M, L, XL). Ukoliko je osoba maloljetna mora sa sobom donijeti pismenu potvrdu potpisanu od svojih roditelja ili staratelja u kojoj se potvrđuje da je određena punoljetna osoba, koja je sudionik Srcokreta 3, zadužena za brigu o maloljetniku. Potvrda se prilaže pri registraciji. Preporučujemo da se mladi iz iste zajednice prijavljuju grupno, odnosno samo jednim mailom.
– Kotizacija, koja se plaća pri registraciji, iznosi 25 eura ili 170,00 kn.
– Sudionici će biti smješteni po kućama vjernika iz Zagreba, školskim učionicama ili prostorijama lokalnih zajednica. Stoga svi sudionici moraju sa sobom donijeti vreće za spavanje i(li) još nešto čime misle da će sami sebi olakšati smještaj.
– Sudionicima će biti osiguran doručak i ručak, dok će se za večeru morati pobrinuti sami.
– Granica starosne dobi sudionika srcokreta je od 15 do 35 godina.
– Sva pitanja mogu se slati na već navedeni mail ili na brojeve  +385 92 166 2858 ,  +385 91 423 2494 
– Budući da navedena kotizacija neće moći pokriti sve troškove konferencije, i ovaj put pozivamo sve crkve iz regije, kao da financijski pomognu organiziranje Srcokreta 3. Ukoliko želite i možete financijski poduprijeti održavanje ovog skupa to možete učiniti uplaćujući donaciju na sljedeći račun:
Raiffeisen banka Zagreb
EPC HR – Zagreb
Rn. 2484008-1104473734
S naznakom: Srcokret 3

Sve vas srdačno pozdravljamo i želimo vam obilje Gospodinovog blagoslova.

U ima organizacijskog odbora

Oliver Buljat

Ostale teme

Aktualnosti, Vijesti

Nova snaga – Krštenje u Baptističkoj crkvi Zagreb

Aktualnosti, Vijesti

Održana redovna sjednica Skupštine PEV-a

Aktualnosti, Vijesti

Zajedničko bogoslužje vjernika Crkve Božje vinkovačkog i vukovarskog kraja

Aktualnosti, Vijesti

Održana skupština Evanđeoskog teološkog društva i okrugli stol “Identitet evanđeoskih kršćana”

Aktualnosti, Vijesti

Obilježeno 10 godina djelovanja Centra biblijskih istraživanja

Aktualnosti, Vijesti

Predstavljena knjiga „Uvod u život i misao Johna Wesleya“, Timothy J. Crutcher