Da svi budu jedno kao što si ti, Oče, u meni, i ja u tebi, neka i oni u nama budu... (Iv 17,21)

Ljetni biblijski kamp, Činta 2015

I ove godine od 11. do 18. kolovoza, 2015, održan je ljetni 46. bibljski kamp u organizaciji Kristove crkve – Zagreb, u kampu Činta na otoku Ugljanu. Govorio nam je Ben Langford, koji je došao iz Oklahome, SAD. Tema susreta bila je „Božji poziv: kako živjeti u skladu s Božjim pozivom“ a vodeći biblijski stih bio je: „Ako imadnete ljubavi jedan prema drugome, po tom će svi upoznati da ste moji učenici“ (Ivan 13:35).

U predivnoj atmosferi, tik do mora, u sjeni borove šume, svaku večer mogli smo uživati u duhovnoj poruci. Osim razgovora u malim grupama, koje su se održavale poslije ručka, ostatak dana bio je predviđen za druženje i kupanje. Dobroj atmosferi tijekom cijelog kampa pridonijela su i odlična jela iz restorana naših ljubaznih kuharica, koje su se svojski trudile da svi budu zadovoljni. Djeca su također imala svoju grupu na kojoj su radili zanimljive rukotvorine vezane uz biblijsku priču koju su naučili toga dana. Dječju grupu (3 do 10 god.) vodila je Laura iz SAD-a, grupu od 11 do 13 god. vodio je Damir Mijaljević, a grupu za mlade (od 13 do 25 god.) vodili su Trevor i Kayla, misionari iz Varaždinske crkve.

Kao i prošle, i ova godina je ponovno bila blagoslovljena s dva krštenja, dvoje mladih odlučilo je svoje živote predati Kristu. Krstili su se Karen B. (19) i Tin G. (21) iz Kristove crkve u Zagrebu. Ovaj kamp, obiteljskog karaktera, mjesto je druženja i susreta svih generacija iz različitih crkvenih denominacija, stoga su svi dobrodošli!

 

Iva Đaković, Kristova crkva, Zagreb

Ostale teme

Aktualnosti, Vijesti

Nova snaga – Krštenje u Baptističkoj crkvi Zagreb

Aktualnosti, Vijesti

Održana redovna sjednica Skupštine PEV-a

Aktualnosti, Vijesti

Zajedničko bogoslužje vjernika Crkve Božje vinkovačkog i vukovarskog kraja

Aktualnosti, Vijesti

Održana skupština Evanđeoskog teološkog društva i okrugli stol “Identitet evanđeoskih kršćana”

Aktualnosti, Vijesti

Obilježeno 10 godina djelovanja Centra biblijskih istraživanja

Aktualnosti, Vijesti

Predstavljena knjiga „Uvod u život i misao Johna Wesleya“, Timothy J. Crutcher