Da svi budu jedno kao što si ti, Oče, u meni, i ja u tebi, neka i oni u nama budu... (Iv 17,21)

Božji šapat u Dolini blagoslova

U izdanju Kristove crkve, Kušlanova 21, Zagreb (Misija Vukovar) izišla je knjiga, pod nazivom: Božji šapat u Dolini blagoslova.

Donosimo dojmove:

Njegove rečenice naprosto plijene dubokom iskrenošću i skladom koji smiruje. U isto vrijeme pokazuju i smjer izbavljenja, kada čovjek zastane… kada ne zna kamo bi i kako bi pred problemima koje donosi suvremeni način života. Vrlo maštovito, na primjerima iz vlastita života, pokazuje da bliskost s Bogom daje duševnu snagu bez koje je ponekad teško i umorno živjeti.
Zoran Cikovac

Autor ovim djelom svjedoči da istinski život započinje tek kada se čovjek do kraja odluči za Boga, ne osvrćući se na poteškoće, nego živeći svoj život kao službu ljubavi. Samo kroz ljubav, prihvaćanje, opraštanje i zajedništvo s drugima moguće je graditi mostove i tamo gdje je to iznimno teško, pretvarajući tako ‘dolinu suza’ u Dolinu blagoslova.
Nataša Vukadinović

Na jednostavan i prisan način te pun emocija i proživljenog iskustva, autor s čitateljem dijeli svoje i tuđe najintimnije susrete sa Stvoriteljem. Kroz biblijske stihove približava nam Božju vječitu težnju za zajedništvom s čovjekom.
Zorica Jambrović

Bez obzira na izazove koji su se pojavljivali u životu, autor kroz osobna iskustva govori o Božjoj vječnoj ljubavi i sigurnosti Božje prisutnosti u životu. Čitajući ovo djelo, autor pokazuje kako ‘dolina suza’ postaje Dolinom blagoslova.
Robert Bogešić


 

Ostale teme

Aktualnosti, Vijesti

Nova snaga – Krštenje u Baptističkoj crkvi Zagreb

Aktualnosti, Vijesti

Održana redovna sjednica Skupštine PEV-a

Aktualnosti, Vijesti

Zajedničko bogoslužje vjernika Crkve Božje vinkovačkog i vukovarskog kraja

Aktualnosti, Vijesti

Održana skupština Evanđeoskog teološkog društva i okrugli stol “Identitet evanđeoskih kršćana”

Aktualnosti, Vijesti

Obilježeno 10 godina djelovanja Centra biblijskih istraživanja

Aktualnosti, Vijesti

Predstavljena knjiga „Uvod u život i misao Johna Wesleya“, Timothy J. Crutcher