Da svi budu jedno kao što si ti, Oče, u meni, i ja u tebi, neka i oni u nama budu... (Iv 17,21)

APlus Radio započeo s radom

APlus Radio emitira 24 sata dnevno putem Interneta. Program radija namijenjen je sekularnom slušateljstvu s ciljem predstavljanja kršćanskog pogleda na život, a oslanja se na izbor probrane kršćanske i sekularne glazbe, kratkih evanđeoskih poruka te programa uživo u stvarnom vremenu.

U skladu s komunikacijskom strategijom SBC u RH 2020 osnovan je APlus Radio sa sjedištem u Pastoralnom centru u Čakovcu. Radio je uspostavljen, opremljen, kadroviran te je započeo s punovremenim emitiranjem iz studija u Čakovcu.

Početku emitiranja prethodila je višegodišnja obuka suradnika voditelja, za vrijeme koje je opremljen studijski prostor u podrumskom dijelu Pastoralnog centra. Uspostavljen medijski sustav uspješno je prošao tehničko i programsko testiranje tijekom šest mjeseci zaključno s početkom emitiranja. Program radija namijenjen je sekularnom slušateljstvu s ciljem predstavljanja kršćanskog pogleda na život. Možete ga poslušati na www.aplusradio.net ili putem mobilnih aplikacija zaiOS i Android uređaje. Pratite događanja vezana uz studio na društvenim mrežama Facebook i Twitter te ih promovirajte putem svojih profila.

Za pitanja o ovoj službi te o mogućnostima sudjelovanja u projektu molimo da se obratite na voditelja projekta: Mario Časni, info@aplusradio.net.

(preuzeto s baptist.hr)

Ostale teme

Aktualnosti, Vijesti

Nova snaga – Krštenje u Baptističkoj crkvi Zagreb

Aktualnosti, Vijesti

Održana redovna sjednica Skupštine PEV-a

Aktualnosti, Vijesti

Zajedničko bogoslužje vjernika Crkve Božje vinkovačkog i vukovarskog kraja

Aktualnosti, Vijesti

Održana skupština Evanđeoskog teološkog društva i okrugli stol “Identitet evanđeoskih kršćana”

Aktualnosti, Vijesti

Obilježeno 10 godina djelovanja Centra biblijskih istraživanja

Aktualnosti, Vijesti

Predstavljena knjiga „Uvod u život i misao Johna Wesleya“, Timothy J. Crutcher