Da svi budu jedno kao što si ti, Oče, u meni, i ja u tebi, neka i oni u nama budu... (Iv 17,21)

Ahilova peta evolucije

Dragi prijatelji, partneri i suradnici,
s velikim vas zadovoljstvom obavještavam da smo dobili prava za prikazivanje jednog od najvažnijih i najboljih kršćanskih znanstvenih dokumentarnih filmova ikada. Film se zove Ahilova peta evolucije.
Put za dobijene dozvole za obradu i prava za prikazivanje nije bio lak. Pregovarali smo za njega gotovo godinu dana, no vjerujemo da se isplati.
To je film u kojemu 14 doktora znanosti pobija teoriju evolucije, svaki iz svog područja znanosti. Teme obuhvaćaju: Prirodni odabir, genetiku, podrijetlo života, fosilni zapis, geološki zapis, radiometrijsko datiranje, kozmologiju, te etičke implikacije.
Film obiluje impresivnim snimcima i animacijama, čime je odmah vidljivo da se radi o vrhunskoj produkciji. Koliko mi je poznato, mi smo (MEDIA 53) jedni od rijetkih u svijetu koji su dobili prava za javno prikazivanje filma putem televizijskih postaja. U ostalom dijelu svijeta film je dostupan jedino kupnjom DVD-a i Blu-ray diskova.
S obradom smo već počeli, pa je plan prikazati ga već ovoga Uskrsa.  Trailer možete pogledati ovdje  https://youtu.be/claeeqDPoDo
Također, želim vas podsjetiti da će te naš prvi domaći dokumentarni film Želim ti reći… od 1. ožujka ove godine moći pogledati potpuno besplatno na našoj web stranici www.media53.hr
Premijerno prikazivanje filma Želim ti reći… bilo je proteklih Božićnih blagdana na televizijama diljem Hrvatske. Tih dana prikazali smo ga preko 50 puta.
Ako ne znate o kojem filmu je riječ, pogledajte trailer  https://www.youtube.com/watch?v=TsKHxkKMn1Y

Toliko za ovaj puta.

Srdačan pozdrav,
Goran
MEDIA 53

 

Ostale teme

Aktualnosti, Vijesti

Nova snaga – Krštenje u Baptističkoj crkvi Zagreb

Aktualnosti, Vijesti

Održana redovna sjednica Skupštine PEV-a

Aktualnosti, Vijesti

Zajedničko bogoslužje vjernika Crkve Božje vinkovačkog i vukovarskog kraja

Aktualnosti, Vijesti

Održana skupština Evanđeoskog teološkog društva i okrugli stol “Identitet evanđeoskih kršćana”

Aktualnosti, Vijesti

Obilježeno 10 godina djelovanja Centra biblijskih istraživanja

Aktualnosti, Vijesti

Predstavljena knjiga „Uvod u život i misao Johna Wesleya“, Timothy J. Crutcher