Da svi budu jedno kao što si ti, Oče, u meni, i ja u tebi, neka i oni u nama budu... (Iv 17,21)

52. Biblijski kamp Kristove crkve „Pobjeda nad obeshrabrenjem“

Na otoku Ugljanu u kampu Činta održan je od 09. do 16. kolovoza 2021. godine 52. Biblijski kamp Kristove crkve pod nazivom “Pobjeda nad obeshrabrenjem ”, na kojem je sudjelovalo oko 90-tak vjernika.

Predavač je bio evangelizator Tony Coffey, koji služi u Kristovoj crkvi u Dublinu (Irska), koji je vodio misije u mnogim zemljama, a zadnjih 30 godina djelovao je u Indiji.

Tijekom kampa, u večernjim satima Coffey je održao predavanja s temama “Obeshrabren, ali ne i uništen” (ponedjeljak, 09. kolovoza), “Prorok s vatrom u sebi” (utorak, 10. kolovoza), “Od grešnika do sveca ” (srijeda, 11. kolovoza), “Svatko treba Natana” (četvrtak, 12. kolovoza), “Put prema križu” (petak, 13. kolovoza) i „Graditi dok se drugi rugaju“ (subota, 14. kolovoza).

Svakog su dana, nakon ručka, održavane grupe na kojima su sudionici razgovarali o temama na temelju kojih je Coffey propovijedao prethodnu večer.

U nedjelju, 15. kolovoza, održano je bogoslužje za sve prisutne na kampu na kojem je Tony Coffey propovijedao ne temu “Obeshrabren, ali nikad ne odustaje”. Po završetku propovijedi poslužena je Gospodnja večera, koju je vodio propovjednik Mladen D. iz Kristove crkve Varaždin, a podijelili  su je Zoran Đ. i Željko M.

U subotu je na obali kampa održano krštenje Darinke iz Varaždina i Davida iz Zagreba.

Tijekom kampa održavane su razne aktivnost, kao što su bile planinarenja i jutarnje tjelovježbe, u subotu upriličena je ‘Ribarska večer’ uz roštilj, dok se u nedjelju održao Talent show.

Djeca i mladi održavali su tijekom kampa, pod vodstvom voditeljica i voditelja, posebne grupe ispunjene raznim sadržajima i aktivnostima.

Slavljenje Gospodina na pojedinim službama vodili su Drago i Iva iz Zagreba te Jurica iz Varaždina.

U pratnji propovjednika Coffeya bila je njegova supruga Leslie.

Jer ljubav nas Kristova obuzima kad promatramo ovo: jedan za sve umrije, svi dakle umriješe; i za sve umrije da oni koji žive ne žive više sebi, nego onomu koji za njih umrije i uskrsnu.

(2. Korinćanima 5,14-15)

Robert Bogešić

Ostale teme

Aktualnosti, Vijesti

Nova snaga – Krštenje u Baptističkoj crkvi Zagreb

Aktualnosti, Vijesti

Održana redovna sjednica Skupštine PEV-a

Aktualnosti, Vijesti

Zajedničko bogoslužje vjernika Crkve Božje vinkovačkog i vukovarskog kraja

Aktualnosti, Vijesti

Održana skupština Evanđeoskog teološkog društva i okrugli stol “Identitet evanđeoskih kršćana”

Aktualnosti, Vijesti

Obilježeno 10 godina djelovanja Centra biblijskih istraživanja

Aktualnosti, Vijesti

Predstavljena knjiga „Uvod u život i misao Johna Wesleya“, Timothy J. Crutcher