Da svi budu jedno kao što si ti, Oče, u meni, i ja u tebi, neka i oni u nama budu... (Iv 17,21)

20. Sestrinska konferencija “Ustrajati u Božjoj milosti”

U subotu 8. listopada 2016. u Hramu Sv. Trojice u Beogradu održana je 20. Sestrinska konferencija od strane Društva žena koje okuplja sestre iz Crkve Božje, Baptističke crkve i Evanđeoske pentekostne crkve, te okuplja sestre iz Srbije, Hrvatske, Makedonije i Bosne i Hercegovine.

Konferencija je započela u 10:30 pjesmom slavljenja beogradskog hora, a nakon toga slijedilo je službeno otvaranje konferencije od strane sestara koje su organizatori konferencije.

Ovogodišnja govornica bila je psihologinja Snežana Anđelić s temom “Ustrajati u Božjoj milosti”. Podijelila je s nama svoja iskustva služenja u crkvi i rastu u ulozi sluge Božje.

Prvi dio konferencije završile smo molitvom. U drugom dijelu konferencije dio programa vodile su sestre iz Hrvatske, pjesmom i svjedočanstvima proslavljajući Gospoda. Nakon toga govornica je podijelila s nama svoje osobno svjedočanstvo o ustrajnosti u Božjoj volji.

Konferencija se zatim nastavila u svečanom tonu osvrtom na proteklih devetnaest konferencija, slavljenjem, tortom i naravno zajedničkom molitvom.

“Ovakve vrste konferencija me uvijeh ohrabruju i daju mi novi poticaj u daljnjem hodu s Njim. Osim toga vidim da se svi bore sa sličnim problemima, a rješenje uvijek postoji kod Isusa. Zato volim dolaziti na takve sastanke” – izjavila je jedna sudionica, a svi se slažemo s njom.

Dalija Dalić

(preuzeto s epc.hr)

Ostale teme

Aktualnosti, Vijesti

Nova snaga – Krštenje u Baptističkoj crkvi Zagreb

Aktualnosti, Vijesti

Održana redovna sjednica Skupštine PEV-a

Aktualnosti, Vijesti

Zajedničko bogoslužje vjernika Crkve Božje vinkovačkog i vukovarskog kraja

Aktualnosti, Vijesti

Održana skupština Evanđeoskog teološkog društva i okrugli stol “Identitet evanđeoskih kršćana”

Aktualnosti, Vijesti

Obilježeno 10 godina djelovanja Centra biblijskih istraživanja

Aktualnosti, Vijesti

Predstavljena knjiga „Uvod u život i misao Johna Wesleya“, Timothy J. Crutcher