Koprivnica, 01. prosinca 2018.

Dana 01. prosinca 2018. godine,u povodu predstojećih božićno-novogodišnjih blagdana, u hotelu Podravina održan je susret „Duhovna poezija i riječ“ na kojem su sudjelovali predstavnici raznih kršćanskih crkava, koji su izvodili pjesme i svjedočanstva.

Na susretu, kojeg je vodila Astrid Dijana Colić, okupilo se 50-tak gostiju, te je od strane hotela tijekom susreta poslužen prigodni domjenak.

U glazbenom dijelu, tijekom susreta, sudjelovali su Vedrana, koja je izvodila pjesme „O dođite“, „Rodi se delik Kralj“, „I danas“, „Ti si svjetlo svijeta“, „Iz srca mi naviru“ i „Nisi sam“, te Nino koji je u rep stilu izveo pjesmu “Nisi sam”, dok su duhovne pjesme čitale Marija i Gordana, a svjedočanstvo je ispričao Robert.

Duhovnu poruku  iz Biblije je govorio pastor Evanđeoske pentekostne crkve iz Varaždina Zdenko Horvat.

Na susretu okupljeni su mogli razgledati i likovne radove Danila i Vlatke, koji su izložili svoje radove u dvorani hotela.

Po završetku programa Astrid Dijana je pozvala okupljene da se mogu sudjelovati na aktivnostima kao što su kreativna radionica, posjeta Obiteljskom domu za nemoćne i starije te Molitve u mjestu Novigrad.

Robert Bogešić