Da svi budu jedno kao što si ti, Oče, u meni, i ja u tebi, neka i oni u nama budu... (Iv 17,21)

Konferencija Transformacija tržišta: ”Blagoslov koji obogaćuje”

U organizaciji udruge Philos 11. svibnja 2024. godine u hotelu Westin, Zagreb održana je konferencija Transformacija tržišta pod naslovom “Blagoslov koji obogaćuje” koja predstavlja priliku razmatranja važnih pitanja koja se tiču poslovnog svijeta iz kršćanske perspektive.

Prema riječima organizatora, konferencija je namijenjena poduzetnicima i liderima kršćanskih uvjerenja koji posluju u skladu s Božjim načelima, a razlog održavanja ovakve konferencije je i umrežavanje s potencijalnim partnerima koji dijele kršćanska uvjerenja i koje se nalaze u sličnoj etapi poslovnog puta.

Tijekom konferencije iznesena su brojna iskustva osoba koje su prolazile i prolaze brojne izazove koji su im se našli putu gdje im je vjera u Boga pomogla u nadvladanju poslovnih prepreka.

Neke od tema o kojima se ove godine govorilo i govornici bili su: „Blagoslov koji obogaćuje“ poduzetnik Goran Andrašec, „Novac je tvoje rješenje, a ne problem“ investicijski bankar iz SAD-a Robert Saunders Jr, “Investiranje kao princip kršćanskog poduzetništva“ poduzetnički savjetnik Ivan Rukavina, „Partnerstva u tvrtkama s kršćanskim temeljima“ specijalizantica u području prava tržišnog natjecanja i korporativnog prava Ivančica Bobek, „Slušaj da bi se povezao, govori da bi inspirirao“ komunikacijski stručnjak  Ante Mihaljević, „Važnost duhovne dimenzije u izgradnji, nasljeđivanju i prijenosu poslovanja“ vlasnici tvrtke Tim Kabel Ivan i Mirjana Topčić i „Širenje granica utjecaja“ arhitektica, urbanistica i certificirana voditeljica projekata Zdenka Šarolić.

U okviru konferencije Vanja Bule, koja radi kod poslodavca The Christian Broadcasting Network (CBN) predstavila je projekt CBN-a u Hrvatskoj, koji sadrži animiranu seriju Superknjige koja oživljava Bibliju za najmlađe koristeći najnoviju tehnologiju i dizajn.

Ostale teme

Vijesti

Zajedničko bogoslužje uz spomen 90-te obljetnice Crkvene općine Antin/Tordinci

Vijesti

Održana ‘Jedinstvena,’ konferencija za žene

Vijesti

Zajedničko nedjeljno bogoslužje i godišnja skupština Baptističke crkve Zagreb

Vijesti

Progonstvo kršćana danas i kakve to veze ima sa mnom?

Vijesti

Pastori nastavili učiti i razmišljati o revitalizaciji crkve

Vijesti

Svečano otvorena nova zgrada Srednje škole Čakovec