Da svi budu jedno kao što si ti, Oče, u meni, i ja u tebi, neka i oni u nama budu... (Iv 17,21)

John D. Cooke: Obitelj u fokusu

John D. Cooke, višegodišnji pastoralni psihoterapeut i edukator s velikim iskustvom u radu s obiteljima, djecom i mladima, a koji već unazad dvanaest godina uvijek rado dolazi u  Hrvatsku, održao je seriju predavanja pod nazivom ‘Obitelj u fokusu’.

Predavanja su održana od 25. listopada do 05. studenoga 2022. godine u prostorijama Kristove crkve i Biblijskog instituta u Zagrebu, te u Kristovoj crkvi u Varaždinu.

Dana 25. listopada održao je predavanje u dvorani Kristove crkve Zagreb s naslovom Kako se nositi s razvodom, dok je 26. listopada održao predavanje na temu Suočavanje s moralnim posljedicama rata i sukoba.

Nakon toga dr. Cooke je održao predavanja 28. listopada,u dvorani Kristove crkve Zagreb i u subotu, 29. listopada, u dvorani Biblijskog instituta, posebno za mlade generacije, pod naslovom Izazov mladih i razvoj karaktera, dok je 01. studenoga u dvorani Kristove crkve održao predavanje Kako se nositi sa smrću i žalovanjem.

Nakon toga je u Kristovoj crkvi u Varaždinu 02. studenoga održao predavanje na temu Razvoj morala kod djece, dok je 04. i 05. studenoga u Biblijskom institutu održao predavanja na temu Izliječiti ranjenu dušu – Uvod u pastoralno savjetovanje.

Sva predavanja su dostupna za zainteresirano gledateljstvo na Youtube stranici Kristove Crkve Zagreb, kao i na stranici Biblijskog Instituta Zagreb.”

Kako se nositi s razvodom

Suočavanje s moralnim posljedicama rata i sukoba

Izazov mladih i razvoj karaktera

Kako se nositi sa smrću i žalovanjem

Razvoj morala kod djece

Izliječiti ranjenu dušu – Uvod u pastoralno savjetovanje

Ivan Karadža
Robert Bogešić

Ostale teme

Vijesti

Održana ‘Jedinstvena,’ konferencija za žene

Vijesti

Zajedničko nedjeljno bogoslužje i godišnja skupština Baptističke crkve Zagreb

Vijesti

Konferencija Transformacija tržišta: ”Blagoslov koji obogaćuje”

Vijesti

Progonstvo kršćana danas i kakve to veze ima sa mnom?

Vijesti

Pastori nastavili učiti i razmišljati o revitalizaciji crkve

Vijesti

Svečano otvorena nova zgrada Srednje škole Čakovec