Da svi budu jedno kao što si ti, Oče, u meni, i ja u tebi, neka i oni u nama budu... (Iv 17,21)

BC Zagreb – Dubrava: Koncert duhovne glazbe

Dana 9. prosinca 2023. godine u organizaciji Baptističke crkve (BC) Zagreb – Dubrava održan je koncert duhovne glazbe na kojem su sudjelovali glazbenici Darijo Miletić, BC Zadar, braća Goran Goga, BC Zadar i Simeon Goga, BC Petrinja te kao posebna gošća kantautorica Andrea Gelemanović.

Uvodne riječi pozdrava uputio je dopastor BC Zagreb – Dubrava Danijel Časni, predavač teologije i voditelj izdavaštva na Biblijskom institutu Zagreb.

U prvom dijelu programa Darijo Miletić i braća Goran i Simeon Goga izvodili su pjesme Pjesma slavljenja, Nesalomljivo, Nova pjesma, Praznik pjesme, O sveta noć, Reci Marijo, Vjeruj mu, Na križu drvenom.

U drugom dijelu programa glazbenicima se pridružila Andrea Gelemanović te su izveli pjesme Dobrota Božja, Ti si moj mir i Adore.

U trećem dijelu koncerta glazbenici Miletić i braća Goga izveli su pjesme Raduj se Marijo, Sin Boga živoga, Opet hodaj, U sjeni Svemogućega i Svet si za vjekove.

Tijekom koncerta glazbenici su pozivali publiku da sudjeluju u izvedbi pojedinih pjesama kako bi svi zajedno proslavili Boga te su isticali kako je poruka Božića da je upravo sada taj dan, dan kada se rodio Spasitelj svijeta Isus Krist.

Nakon završetka koncerta nastavljeno je druženje u prostorijama crkve uz prigodni domjenak, koji su organizirali vjernici BC Zagreb – Dubrava.

Robert Bogešić

Ostale teme

Vijesti

Zajedničko bogoslužje uz spomen 90-te obljetnice Crkvene općine Antin/Tordinci

Vijesti

Održana ‘Jedinstvena,’ konferencija za žene

Vijesti

Zajedničko nedjeljno bogoslužje i godišnja skupština Baptističke crkve Zagreb

Vijesti

Konferencija Transformacija tržišta: ”Blagoslov koji obogaćuje”

Vijesti

Progonstvo kršćana danas i kakve to veze ima sa mnom?

Vijesti

Pastori nastavili učiti i razmišljati o revitalizaciji crkve