Srdačno vas pozivamo na seminar „Povratak kući“, koji će se održati u Crikvenici, u Life Centru.

Seminar vodi Jeff Scaldwell iz Velike Britanije uz suradnju međunarodnog tima za molitvu i savjetovanje. Seminar traje punih pet dana uz smještaj i puni pansion u prekrasnoj Crikvenici.

Kome je namijenjen ovaj serijal poučavanja? Za sve one koji su primili spasenje kroz Isusa Krista i doživjeli su nanovorođenje. Time su postali djeca Božja, koja hodaju u vjeri po uskom putu. U tom hodu dođu na površinu razne povrjede, razočarenja, problemi. I tada je od vitalne važnosti poznavanje Boga kao svog Oca nebeskog i Njegove ljubavi koju ima za nas.

Na seminaru polaznik još dublje upoznaje Božje Očinsko srce, a i vlastiti identitet djeteta Božjeg. Nakon svakog poučavanje na raspolaganju je tim iz Europe da se osobno moli za potrebe. Mnogi polaznici svjedoče kako je upravo ovaj seminar donio trajne pozitivne promjene u njihov život.

Početak je u nedjelju 24.5.2020. s večerom u 19.00 sati i završava s ručkom u petak 29.5.2020.

Cijena seminara uz smještaj i puni pansion je: 200€ u protuvrijednosti u kunama.

Polaznici se sami trebaju pobrinuti oko svog putovanja do Crikvenice i nazad doma. Ukoliko iz vaše sredine netko dolazi autom možemo vas povezati da dođete skupa.

Prijaviti se možete već sada na e-mail adresu: zdenka.nedoklan@gmail.com   ili na mobitel +385 98 303 685 Life Centar: https://www.facebook.com/pages/Life-centar-Crikvenica/341779639256485  

Web adresa predavača Jeffa Scaldwella: www.fathershouseeurope.com

Broj polaznika je ograničen, zato požurite s prijavom, koja traje do 17.5.2020.

U ime organizatora

Laslo Hornjik