Drage sestre i prijateljice,

obavještavamo vas da planiramo održati ponovo konferenciju u Crikvenici u hostelu Life centar, od 11. do 13. 3.2022. godine. Upišite u svoje kalendare, planirajte, štedite i dođite.

Prema reakcijama svih vas koje ste bile na konferenciji u lipnju 2021. zaključili smo da nam takvi susreti trebaju i da je vrijedno doći i biti dio te prekrasne priče, jer samo zajedno činimo tu jedinstvenu sliku milu u Božjim očima. Povedite i svoju prijateljicu. Podijelite ovu informaciju u svojim zajednicama.

Cijena jednog pansiona je 200,00 kuna +8 kn boravišna pristojba, ako dođete u petak navečer i budete do nedjelje ručka, to će vas koštati 416,00 kn, uz napomenu da donesete svoju posteljinu i ručnike. Ukoliko vam to predstavlja problem i želite koristiti posteljinu Life centra onda ćete morati dodati još 40 kn jednokratno.

 Ako pak dođete u subotu rano ujutro, cijena će biti drugačija, naravno sve uz dogovor s voditeljem Life centra Davidom Jekićem.

Ovo je prva, okvirna obavijest, a detaljnije ćete dobivati ili ovim putem ili praćenjem objave naše fb stranice JEDINSTVENA.

Kontakt:

Jedinstvena – žene BC Rijeka

jedinstvena.zenebcri@gmail.com

099 522 8279

Veselimo se susretu!

Dobro nam došle!

JEDINSTVENA

žene Baptističke crkve Rijeka