EVANĐEOSKO PENTEKOSTNA CRKVA U RH

.
Odbor za rad s djecom, tinejdžerima, mladima i obiteljima u RH
.
OBAVIJESTI O LJETNIM KAMPOVIMA U ORAHOVICI
.
Pred nama su još jedni ljetni praznici i naravno kampovi u Orahovici! Ove godine organiziramo kamp za djecu, tinejdžerski kamp, kamp za mlade i obiteljski kamp.  U prilogu ove obavijesti nalaze se primjeri pisanih prijava za maloljetne učesnike i obitelji. Molimo Vas da se prijavite na odgovarajuće kampove, prema uzrastu sudionika.
.
Budući da je broj učesnika ograničen, OBAVEZNO se prijavite na vrijeme, u protivnom, organizatori ne snose nikakvu odgovornost za neprijavljene goste. Molimo Vas da pisane prijavnice provjerite putem telefona ili email-a. Također, e-mail prijavnice za djecu i tinejdžere primamo samo ako su skenirane, zbog potpisa roditelja. Djeca, tinejdžeri i obitelji su na popisu prijavljenih tek kada stigne njihova pismena prijavnica, tj. ne primamo telefonske rezervacije.  Ukoliko imate kakva dodatna pitanja, molimo Vas da nam se javite.
.
KAMP ZA DJECU (7-12 GOD.)
09.– 14. 7.
300kn
(obvezna prijava na pisanom obrascu do  2.7.)
(drugo djete 50% popusta)
.
KAMP ZA MLADE (18-35 GOD.)
16. – 21. 7.
350 KN
(prijaviti se email-om ili telefonom do 9.7.)
.
KAMP ZA TINEJDŽERE (13-17 GOD.)
23. 7. – 28.7.
350 KN
(obvezna prijava na pisanom obrascu do 16.7.)
.
KAMP ZA OBITELJI (roditelji i djeca)
30.7. – 4. 8.
odrasli 300kn  (obvezna prijava na pisanom obrascu do 20.7.)
prvo djete 150kn
drugo djete 100kn
treće i više 50kn
predškolci gratis
.
PRIJAVA/ KONTAKT ZA KAMPOVE:
EPC ‘Betanija’ Petra Bohall, tel: 098/973-8467
Zelena 2, 33515 Orahovica (dostupna pon.–sub. 9-12 i 16-19 sati)
E-mail : orahovicakamp@gmail.com
.
Kako je cijena kampova simbolična, molimo sve one koji mogu i žele pomoći ovaj rad za Božje kraljevstvo da ga podupru svojim dragovoljnim prilozima. Želimo se ovim putem zahvaliti svim pojedincima i crkvama koji su nam do sada pomagali i time omogućili uspješan rad i napredak kampova.
.
Ako želite pomoći svojim radom na kampovima (rad u kuhinji, blagovaonici ili održavanje kampa – čišćenje itd.), molimo Vas da nam se javite što prije.
.
Ovim putem pozivamo lokalne zajednice da zajedno s nama u nedjelju, 3.6.2018. obilježite ‘Dan kampova’. Ohrabrujemo Vas da te nedjelje dio bogoslužja posvetite kampovima, to može biti u obliku promocije, skupljanja dobrovoljnog priloga za kampove, molitve ili svjedočanstava vezanih uz kampove. Ovu inicijativu vidimo kao priliku da lokalne zajednice ostanu povezane s kampovima a istovremeno da se novi članovi upoznaju s našim radom.
.
Na kraju, želimo da nas podržite u molitvi kako bi Božje djelo i ove godine moglo među nama napredovati.
U ime Odbora svih kampova,
Jeremy i Petra Bohall