Poštovani,

Crkva cjelovitog evanđelja organizira dinamičan i vatreni ljetni kamp za mlade od 13 do 18 godina. Kamp će se  održati u srcu Like u Hrvatskoj, na prekrasnome mjestu okruženom prirodnim ljepotama. Mladi zaslužuju svoje mjesto, svoje vrijeme i svoj kamp, gdje se mogu sresti s Isusom i imati život potpuno promijenjen Božjom silom.

Kamp „Izazov“ organiziran je da obilježi i opremi ovu generaciju živom Božjom Riječju i pomogne mladima da započnu ili učvrste svoj kršćanski život. Organizatori i osoblje u kampu tjedan boravka u prirodi učinit će intenzivnim, atraktivnim, ludim te potpuno kristocentričnim.

Mlade očekuju vatrene igre u prirodi, zabavne radionice, nova prijateljstva, večernja učenja o tvome identitetu, dobra klopa i učenje španjolskog jezika s izvornom govornicom iz Meksika. Iskusiti kamp „Izazov“ znači doživjeti osobnu promjenu u razmišljanju, ponašanju, pogledu na Boga i svijet te se vratiti kući zapaljen za Isusa Krista i srcem usmjerenim na svoju obitelj, društvo, zemlju i cijeli svijet.

O kampu:

Organizator: Crkva cjelovitog evanđelja
Datum održavanja: 19. – 23. lipnja 2018.
Mjesto: Kamp Fokus – Rudopolje Bruvanjsko 12 (kod Gračaca)

Više informacija možete pogledati ovdje.