Poštovani,

kao što ste možda upoznati, već nekoliko godina za redom Crkva cjelovitog evanđelja uz suradnju Grada Zagreba i drugih vjerskih zajednica i udruga, početkom lipnja na zagrebačkom jezeru Jarunu organizira cjelodnevni evangelizacijsko-obiteljski festival pod nazivom- Jarun Fest.

Proteklih godina ovaj je događaj okupio nekoliko stotina sudionika te mnoštvo gostiju i prolaznika na ŠRC Jarunu koji su se pridružili tom projektu. Radi se o cjelodnevnom programu evangelizacijskog karaktera kroz koji se posjetiteljima nude besplatni obroci, glazbeni i sportski sadržaji, razne dječje radionice i aktivnosti, kršćanska literatura, igre te ostale obiteljske aktivnosti. Do sada su u našem programu sudjelovale razne kršćanske glazbene skupine kao što su Bez Kompromisa, October Light, Kristina, 108i, Obavezan smjer, Emmet Flair te ostali slavljenički bendovi iz raznih crkava kao i razne dramske i kazališne skupine.

Prošle godine posjetiteljima Jaruna podijeljeno je više od 1.400 besplatnih obroka, stotine Novih Zavjeta te isto tako ostalih evangelizacijskih materijala. Obitelji i djeca mogla su uživati u besplatnim aktivnostima i drugim programima pripremljenima samo za njih koji započinju od 10:00 sati, a nastavljaju se sve do 21:00 sata u Višeosjetilnom parku na Jarunskom jezeru.

Jarunfest 2018 održat će se ove godine – 02. lipnja (subota) na istom mjestu (Višeosjetilni park), ŠRC Jarunu u Zagrebu od 10 do 21 sati. Želja nam je da ovaj projekt podignemo na još višu razinu te sadržajno i programski obogatimo i proširimo. Zato vas ovime želimo pozvati da nam se pridružite kroz vaše bendove, dramske i plesne skupine, udruge te ostale aktivnosti koje mogu ponuditi program za djecu, mlade i obitelji kako bi ove godine program bio još zanimljiviji, bogatiji i raznolikiji. Također, postoji mogućnost da na Jarunfestu postavite svoj štand s pripadajućom literaturom i ostalim materijalima koji promoviraju vaše crkve, udruge ili ostale aktivnosti za mlade i obitelji. Ako ste zainteresirani pridružiti nam se i sudjelovati u programu ili imati prezentacijski štand, javite nam se čim prije kako bi vas mogli uvrstiti u program.

Krajnji rok za prijavu u sudjelovanju programa je 30. ožujka 2018. na jarunfest@cce.hr ili 01 6443 330 (091 4920 725)

Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte.

Srdačno i dobrodošli!

Mario

https://www.facebook.com/Jarunfest/